Vtipy
-
pegas
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Vtipy
Urodilo sa v januári 2013 (diskusie)
Hľadaj heslo "teaneger" - nie to vraj nie je preklep teenager.
Aj ďalej to stojí za to.
Hľadaj heslo "teaneger" - nie to vraj nie je preklep teenager.
Idze dzedo po ceste s kravou a stopuje. Zastavi mu chlopik na BMW a še ho pta:
- Dzedo, čo še stalo??
-Ááále do dzedziny daleko a pešo še mi nechce ijsc...
-Ja vas vežmem, ale co s kravou?
-Uvadzim ju o gulu a ona pujdze za nami.
Dzedo šedne do motora a idu. Chlopik zaradzi jedinku a kuka do preťaka.
Krava idze frišnik krokem. Da dvojku, krava kluse 40km/h, trojku, krava cvala 80 km/h, štirku, krava uceka 100 km/h, paťku, krava šprintuje 120 km/h a žmurka ľavim okom.
Chlopik še pita:
- Dzetku, co ta krava stale žmurka +avim okom?
- BUDZE OBEHOVAC!!!
- Dzedo, čo še stalo??
-Ááále do dzedziny daleko a pešo še mi nechce ijsc...
-Ja vas vežmem, ale co s kravou?
-Uvadzim ju o gulu a ona pujdze za nami.
Dzedo šedne do motora a idu. Chlopik zaradzi jedinku a kuka do preťaka.
Krava idze frišnik krokem. Da dvojku, krava kluse 40km/h, trojku, krava cvala 80 km/h, štirku, krava uceka 100 km/h, paťku, krava šprintuje 120 km/h a žmurka ľavim okom.
Chlopik še pita:
- Dzetku, co ta krava stale žmurka +avim okom?
- BUDZE OBEHOVAC!!!
atlasar <= vranar
https://www.youtube.com/watch?v=--nHgpJPek8
toto medzi videa nepatri, toto musel vymysliet niekto slusne naslahany.
Monotrike
Kanibali chytia Američana, Rusa a Slováka. Náčelník hovorí: "Máte týždeň na to, aby ste mi povedali také číslo, aké som ešte v živote nepočul. Inak vás zožerieme."
Po týždni predstúpi Američan a vraví: " 500 miliónov kvardiliriárd biliónov."
Náčelník: "Uff, to bolo dobré, ale už som to počul, preto ťa zožerieme."
Rus: "Nekonečno tri."
Náčelník: "No, to bolo lepšie, ale aj to som už počul, preto aj teba
zožerieme."
Slovák: "Pokokot..."
Náčelník: "Pokokot ? A to je koľko?"
Slovák: "To je odtiaľto až hentam do piče."
"POKOKOT" Slovo "pokokot", napriek prvému dojmu nie je žiadna nadávka... Slovo "pokokot" je jedným zo slov, ktorým sa vďaka bohatému fondu slovenského jazyka dá vyjadriť matematická hodnota, ktorá nie je ani číslo, ba ani prvočíslo. Slovo pokokot znamená niečo medzi veeeľa až nekonečnom. Je to zároveň slovo, ktoré nám, Slovákom, môžu iné kultúry iba závidieť a môže sa označiť ako skvostný slovenský slovný endemit. Na západnom slovensku, najmä v Bratislave sa ako miernejšia forma používa slovo "mrťe" (dôraz na mäkke Ť ). Inak slovom "pokokot" sa dá napríklad vyjadriť aj výška na padnutého snehu, prípadne hĺbka vody... Už pred 60-timi rokmi mali prostí ľudia pokokot problémov a životných priekov, s ktorými sa museli deň čo deň zaoberať . Slovo " pokokot" sa tak časom rozšírilo po celom Slovensku. Najnovšia správa zo sveta hovorí, že populárna slovenská fyzikálna jednotka "pokokot" bude v krátkej dobe zaradená do medzinárodnej SI sústavy základných fyzikálnych jednotiek. Zistilo sa totiž, že sa bez nej nezaobíde Európa ba ani Amerika. Europský parlament má napríklad "pokokot" poslancov a berú "pokokot" peňazí, americký prezident má pred voľbami "pokokot" sľubov a o uplatnení v Číne ani nehovorím, je ich proste "pokokot".
Slovák prežil.
Po týždni predstúpi Američan a vraví: " 500 miliónov kvardiliriárd biliónov."
Náčelník: "Uff, to bolo dobré, ale už som to počul, preto ťa zožerieme."
Rus: "Nekonečno tri."
Náčelník: "No, to bolo lepšie, ale aj to som už počul, preto aj teba
zožerieme."
Slovák: "Pokokot..."
Náčelník: "Pokokot ? A to je koľko?"
Slovák: "To je odtiaľto až hentam do piče."
"POKOKOT" Slovo "pokokot", napriek prvému dojmu nie je žiadna nadávka... Slovo "pokokot" je jedným zo slov, ktorým sa vďaka bohatému fondu slovenského jazyka dá vyjadriť matematická hodnota, ktorá nie je ani číslo, ba ani prvočíslo. Slovo pokokot znamená niečo medzi veeeľa až nekonečnom. Je to zároveň slovo, ktoré nám, Slovákom, môžu iné kultúry iba závidieť a môže sa označiť ako skvostný slovenský slovný endemit. Na západnom slovensku, najmä v Bratislave sa ako miernejšia forma používa slovo "mrťe" (dôraz na mäkke Ť ). Inak slovom "pokokot" sa dá napríklad vyjadriť aj výška na padnutého snehu, prípadne hĺbka vody... Už pred 60-timi rokmi mali prostí ľudia pokokot problémov a životných priekov, s ktorými sa museli deň čo deň zaoberať . Slovo " pokokot" sa tak časom rozšírilo po celom Slovensku. Najnovšia správa zo sveta hovorí, že populárna slovenská fyzikálna jednotka "pokokot" bude v krátkej dobe zaradená do medzinárodnej SI sústavy základných fyzikálnych jednotiek. Zistilo sa totiž, že sa bez nej nezaobíde Európa ba ani Amerika. Europský parlament má napríklad "pokokot" poslancov a berú "pokokot" peňazí, americký prezident má pred voľbami "pokokot" sľubov a o uplatnení v Číne ani nehovorím, je ich proste "pokokot".
Slovák prežil.
Laminar 13 R ...
Ešte len tu sa ukrýva perfektný vtip : http://ekonomika.sme.sk/c/6723067/ludia ... -unii.html
citujem : ... Ministerstvo zdravotníctva si zlú situáciu uvedomuje. "Štatistika nie je pre nás žiadnym prekvapením," povedala hovorkyňa Zuzana Čižmáriková.
Zlepšiť našu pozíciu by podľa ministerstvo malo zavedenie jednej poisťovne. Čo konkrétne by mala jedna poisťovňa zlepšiť, Čižmnáriková nepovedala:

citujem : ... Ministerstvo zdravotníctva si zlú situáciu uvedomuje. "Štatistika nie je pre nás žiadnym prekvapením," povedala hovorkyňa Zuzana Čižmáriková.
Zlepšiť našu pozíciu by podľa ministerstvo malo zavedenie jednej poisťovne. Čo konkrétne by mala jedna poisťovňa zlepšiť, Čižmnáriková nepovedala:
- PetoR
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 8:10 am
- Kontaktovať užívateľa:
Ale je tam dobry komentar pod tym...Rebro napísal:https://www.youtube.com/watch?v=--nHgpJPek8
Seriem vám ja bryndzu
Kašlem na halušky
Chcem desať deka tresky
a k tomu štyri rožky!
(alebo Lacova verzia: desat alebo dvadsat deka a k tomu tri alebo stryri rozky
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Som skusil minule v obchode tuto otazku presne v tomto zneni, vysledok?PetoR napísal:alebo Lacova verzia: desat alebo dvadsat deka a k tomu tri alebo stryri rozky
Pacla tresku do kelimka na vahe, ukazalo jej 162 dg, opytala sa "Moze byt?" .. no a bolo po srande.. vzala mi zivot
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
To je BOZP 
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... U-V4vA23Zw" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... U-V4vA23Zw" onclick="window.open(this.href);return false;