Vycvik ziakov v KE 2011-2012
Re: Vycvik ziakov v KE 2011-2012
V sobotu dokoncili zoznamovaci vycvik Vlado H, Pali, Peter B alias blahoslaveny, Dano, Bobo uz skorsie, jeden den chyba Martinovi K, Martinovi H, Mariovi a Petrovi T. Ale kedze im to ide dobre, urcite to zvladnu bez problemov. Tym, ktori chcu v lietani pokracovat, davam do pozornosti nasledujuci odkaz:http://www.laa.sk/ht/index_ht.htm. Stiahnite a vytlacte si osobny list a dajte si svojmu obvodakovi potvrdit na prislusnom mieste : schopny ako pilot zavesnych klzakov. Ak sa bude pytat, v akom rozsahu, poziadavky su ako na vodicsky preukaz. Dano si este vytlaci Potvrdenie pre rodicov a na najblizsi vycvik mi to donesie podpisane zakonnym zastupcom.
Vcera ste ma vsetci potesili, krasne vidno pokrok, ktory ste za par tyzdnov urobili. Ak by nam vydrzalo pocasie a Vam chut a odhodlanie, verim, ze jar privitame na niektorom z velkych kopcov.
Na zimu planujem jeden teoreticky den (aspon 8 vyucovacich hodin), kde si preberieme nevyhnutnu suchu aj stavnatu teoriu, potrebnu na lietanie a na ziskanie pilotneho preukazu. Inak literaturu si mozete stiahnut z hlavnej klubovej stranky z oddelenia vycviku.
Buducu sobotu som v Ziline na konferencii nasej asociacie, takze vycvik nebudem organizovat. Mate volno.
Tesim sa na dalsie stretntie zaciatkom decembra.
Vcera ste ma vsetci potesili, krasne vidno pokrok, ktory ste za par tyzdnov urobili. Ak by nam vydrzalo pocasie a Vam chut a odhodlanie, verim, ze jar privitame na niektorom z velkych kopcov.
Na zimu planujem jeden teoreticky den (aspon 8 vyucovacich hodin), kde si preberieme nevyhnutnu suchu aj stavnatu teoriu, potrebnu na lietanie a na ziskanie pilotneho preukazu. Inak literaturu si mozete stiahnut z hlavnej klubovej stranky z oddelenia vycviku.
Buducu sobotu som v Ziline na konferencii nasej asociacie, takze vycvik nebudem organizovat. Mate volno.
Tesim sa na dalsie stretntie zaciatkom decembra.
- Chefo
- Dátum registrácie: Ut Feb 23, 2010 3:50 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Juraj kedy by bola asi ta teoria? Ja som v Kosiciach do 16.12.
Dano, ak sa Ti to máli, môžeš si doplatiť doučovanie. 
Mili ziaci,
v sobotu 3.12. sice nepredpokladam uplne idealne pocasie na vycvik, ale ked sa pocasie velmi nezmrsi, Lada by mohla pripadat do uvahy. A kedze mam k dispozicii dalsiu vranu a visacku, mohol by byt ten vycvik intenzivnejsi.
Kto sa hlasi?
v sobotu 3.12. sice nepredpokladam uplne idealne pocasie na vycvik, ale ked sa pocasie velmi nezmrsi, Lada by mohla pripadat do uvahy. A kedze mam k dispozicii dalsiu vranu a visacku, mohol by byt ten vycvik intenzivnejsi.
Kto sa hlasi?
Ja by som prisiel, bohuzial budem musiet odist okolo druhej
Ja by som mohol + som zohnal novu krv 1 kus tak hadam sa najde miesto 
-
blahoslaveny
- Dátum registrácie: Ut Júl 26, 2011 10:07 pm
ja sa hlasim, sobota z mojej strany plati
Dakujem za odpovede, uz je nas dost, aby sa vycvik mohol uskutocnit. Ak pocasie vydrzi, zraz bude o 9.30 pred garazou. Zajtra to definitivne potvrdim.
Potvrdzujem zajtrajsi vycvik. Zatial ucast potvrdena Vlado H, Pali, Bobo, blahoslaveny, Martin K +1, frenche (kto to je?)
edit: juro nepamatas? sak sme to minule riesili, som mu povolil pristup "turcsanyi".
edit: juro nepamatas? sak sme to minule riesili, som mu povolil pristup "turcsanyi".
hehe, ospravedlnujem sa, ale pouzivam vsade, kde som registrovany jedno meno, lebo potom o mesiac si neviem spomenut na ktore forum som sa ako zaregistroval
som Peto Turcsanyi
Z bliziaceho sa vikendu je predbezne nadejnejsia sobota, aspon teda pre Ladu. Ak pojdeme, navrhujem zraz skor ako obvykle, pretoze dni su velmi kratke a na kopci sa musime nahanat. Pocitajte teda so zrazom pred garazou medzi 8.30-9.00, niektorych mozeme zobrat cestou. Budem Vas o vyvoji priebezne informovat.
Zdravim.
Je mi luto, ale urcite sa teraz cez vikend nezucastnim vycviku. Skola a financie nepustia (: Nech sa dari !
Peto
Je mi luto, ale urcite sa teraz cez vikend nezucastnim vycviku. Skola a financie nepustia (: Nech sa dari !
Peto
Peto, aj mne je to luto, lebo Ti to ide velmi dobre. Pocasie sa zatial vyvija tak, ze si nie som celkom isty ani jednym dnom. V tuto chvilu vyzera nedela nadejnejsie.