Vycvik ziakov v KE 2011-2012
Re: Vycvik ziakov v KE 2011-2012
Mili ziaci, v sobotu bude fucat ako besne, preto musim zrusit novorocne lietanie. V nedelu mam sluzbu doma, ale to sa aj tak bude vietor popoludni stacat, takze by sme si asi nevedeli najst rozumny kopec.
Uvidime, co nam prinesie buduci tyzden.
Uvidime, co nam prinesie buduci tyzden.
- Chefo
- Dátum registrácie: Ut Feb 23, 2010 3:50 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Juraj aj na dnes bola taka predpoved napr pre margecany a ked som cakal na vlak pofuklo len sem tam a aj to len max do 4m. Bolo by aspon skocit pozret, mozno to nebude az take zle a v pripade neuspechu aspon krcma a pokec by bodol po dlhsej abstinencii od lietania.
Mili ziaci, sledujte tiez pocasie, rad by som isiel tento vikend na novorocne lietanie. Predbezne sa nadejne tvari sobota, mohli by sme ist na Ladu a zaskakat si. Inak, nezabudnite zaplatit clenske do LAA na tento rok. A ti, ktori mozu, zacnite uz chodit do klubu, nech Vas ostatni piloti a instruktori lepsie spoznaju. Tam mate moznost sa pytat na vsetko, co vas zaujima a aj takym sposobom sa pripravovat na pilotne skusky. (Ja neviem, asi som uz stary, ale ked som ja zacinal, snazil som sa stale chodit do klubu a zbierat skusenosti, a to verte, ze vtedy nebolo velmi od koho, moji instruktori mali nalet par hodin celkovo)
Mili ziaci,
organizujem novorocne lietanie na Lade. Termin sobota 12.1., zraz pri garazi 9.30. Trochu si zaskaceme na slaby juzny vietor a potom pojdeme do krcmy. Zaujemci hlaste sa!
organizujem novorocne lietanie na Lade. Termin sobota 12.1., zraz pri garazi 9.30. Trochu si zaskaceme na slaby juzny vietor a potom pojdeme do krcmy. Zaujemci hlaste sa!
ja mam uz iny program, ale tesim sa na zimny vystum na Haj
atlasar <= vranar
Mili ziaci, novorocne lietanie sa preklada na nedelu. Viac to vyhovuje nasej motorovej sekcii i kulturnemu referentovi.
Na nedeľu sa "poslušne hlásim!" 
P.S.: Koľko je tohoročné členské v Delta klub Košice?
P.S.: Koľko je tohoročné členské v Delta klub Košice?
- Chefo
- Dátum registrácie: Ut Feb 23, 2010 3:50 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Nestiham, v sobotu som v Bystrici a v nedelu vlak prijde az poobede na vychod. Prijemne skakanie zelam 
Juraj prosimta zober mi prilbu a mam oazku, zmesti sa k nam do posadky jeden fotograf a jeden pes?
atlasar <= vranar
Mili ziaci,
zajtra zraz pred garazou o 9.30 a pojdeme na Ladu si zaskakat. Drzme si palce, aby bolo pocasie podobne tomu dnesnemu. Dufam, ze nebudeme musiet nasho kulturneho referenta velmi ohovarat. Pocitam s ucastou Vlada, Pala, Boba, Stana, basilea, Dana, z pilotov Laca, Ivana, admina, z hosti rafa.
zajtra zraz pred garazou o 9.30 a pojdeme na Ladu si zaskakat. Drzme si palce, aby bolo pocasie podobne tomu dnesnemu. Dufam, ze nebudeme musiet nasho kulturneho referenta velmi ohovarat. Pocitam s ucastou Vlada, Pala, Boba, Stana, basilea, Dana, z pilotov Laca, Ivana, admina, z hosti rafa.
Mier s Vami .... len otázočka .... čo Kamenický Hrad? ..... idem s Vami kamkoľvek .... len som pozrel Aladina ...
Rado, v tomto snehu je pre nas Kamenicky hrad suboptimalny
(vzhladom na to, ze lietanie nie je az na prvom mieste)