Vycvik ziakov v KE 2011-2012
Re: Vycvik ziakov v KE 2011-2012
Laco, zial Kohut je vhodny od Atlasa vyssie, pripadne na uplne zaciatocnicke poskakovanie. Minule to tam skusali Vlado s Palom a za vela to nestalo. Medzicasom aj narastla trava, takze na taketo pokusy by to bolo dost nevhodne. Musime pockat na jjz. situaciu a absolvovat este jeden Kamenicky hrad. Potom uz bez problemov zacneme od 1.8. chodit na Haj.
Dano, Dubina je tiez na juzny vietor. Su tam dva starty, jeden stary, tzv. zapadny a potom novy, tzv. vychodny. Obidva su ale smerom na juh. Z toho stareho sa da s vranou bez problemov startovat a doletiet na luky a polia pod nim, jeho nevyhodou je to, ze od auta k nemu treba niest kridlo asi 10-15 min. plus k pristavacke nevedie cesta, takze tiez pomerne dlhe nesenie k najblizsej ceste. Vychodny start tento problem nema, s dobrym autom dojdes na vzdialenost 20 m od startoviska. Akurat vrana s neskusenym pilotom nemusi doletiet na pristavaciu plochu (a to predpokladam let v lahu). Najnovsim problemom je aj to, ze urbarnici tam chcu dat na posledny usek zavoru - vyse 20 min. nesenia kridla. A okrem toho je Dubina vyse 100 km z KE. Este sa Ti to paci?
Zial, skutocne lietanie na vychode moze zacat az od Atlasa (alebo od 1.8., ked zacne fungovat Haj)
Zial, skutocne lietanie na vychode moze zacat az od Atlasa (alebo od 1.8., ked zacne fungovat Haj)
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Raz zazijes dubinu, 100km nebude vzdialenost.
Treba si zvyknut na to, ze za lietanim bude nutne obcas cestovat zobar desiatok mozno az stovak km.
Laminar 13 R ...
A možno aj letieť ... 
---
Naposledy upravil/-a Dano v Po Jún 25, 2012 1:23 pm, upravené celkom 1 krát.
ZK-1A
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Áno aj 100 km raz bude ďaleko, diskutujte ale aj o odvijáku. Stale ho namá kto vyrobiť. Aj by bolo z čoho a kde len nieto toho čo sa do toho pustí. Kto teda začne?
-
Michal
- Dátum registrácie: St Okt 24, 2007 9:07 pm
- Kontaktovať užívateľa:
tema odvijak pokracuj: viewtopic.php?f=20&p=19412#p19412jaro napísal:Áno aj 100 km raz bude ďaleko, diskutujte ale aj o odvijáku. Stale ho namá kto vyrobiť. Aj by bolo z čoho a kde len nieto toho čo sa do toho pustí. Kto teda začne?
... a vedie!!! Ak niekto pristane medzi svahom a riekou Hornád, auto sa od mosta cez Hornád na hlavnej ceste popri zádhradkách pohodlne dostane až pod západný štart; ak pristane v "remízkach" k tej ceste to kúsok prenesie; ak sadne za Hornádom na úrovni západného štartu, dostane sa tam autom odbočením na poľnú cestu z hradskej medzi Hranovnicou a Šp. Bystrým. Každý variant mám osobne odskúšaný!juraj napísal: ...plus k pristavacke nevedie cesta, takze tiez pomerne dlhe nesenie k najblizsej ceste. Vychodny start tento problem nema, s dobrym autom dojdes na vzdialenost 20 m od startoviska. Akurat vrana s neskusenym pilotom nemusi doletiet na pristavaciu plochu (a to predpokladam let v lahu). Najnovsim problemom je aj to, ze urbarnici tam chcu dat na posledny usek zavoru - vyse 20 min. nesenia kridla. A okrem toho je Dubina vyse 100 km z KE. Este sa Ti to paci?
Thalhofer GT
Bautek Fizz
Bautek Fizz
Mili ziaci,
na vikend sa uz niekolko dni ukazuje moznost ist na Kamenicky hrad. Kto sa hlasi? Predbezene je realna sobota.
na vikend sa uz niekolko dni ukazuje moznost ist na Kamenicky hrad. Kto sa hlasi? Predbezene je realna sobota.
- Chefo
- Dátum registrácie: Ut Feb 23, 2010 3:50 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Juraj ak by ste isli niekde, kde by som sa mohol dopravit, tak daj vediet. Nemam uz kde spat a potreboval by som si skocit na delte vo svojom postroji, aby som sa pripravil na moje kridlo.
ja by som isiel, vieme uz presnejsi ktory den by to bol?
atlasar <= vranar