Vycvik ziakov v KE 2011-2012
Re: Vycvik ziakov v KE 2011-2012
Mili ziaci, Haj je letovy v sobotu aj v nedelu, ostatne kopce pripadajuce do uvahy skor v nedelu (silny juzny vietor). A kedze zajtra Vlado pracuje, urobime si letovy den v nedelu. Blizsie info zajtra vecer.
Zatial ucast potvrdili Palo, Stano, Vlado, z pilotov uvazuje Jaro Sojka a Laco Geci. Kto sa este hlasi?
Zatial ucast potvrdili Palo, Stano, Vlado, z pilotov uvazuje Jaro Sojka a Laco Geci. Kto sa este hlasi?
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
ak mozem ako sofer a fotograf
aaa filmaaaaar. Tak idem
- Chefo
- Dátum registrácie: Ut Feb 23, 2010 3:50 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Ak by sa slo na dubinu, tak by som dosiel.
ak by sa islo na dubinu, vedel by mi niekto na mieri zobrat moj postroj, zabezpecim aby niekto stal pri benzinke..... dik
atlasar <= vranar
Mili ziaci, pred chvilou (kedze som sa skor nedostal na internet) som sa od Vlada a Pala dozvedel, ze zajtra skoro rano idu s Lacom Gecim na Dubinu. Po tom, co nam urobilo dnesne pocasie, sa ja sam neviem teraz rozhodnut. Rozhodnutie dam rano do 7.30 hod.
Si dobrý expert.
Tiež som pozrel predpoveď. Voľbu asi necháme na ráno podľa INCA-y.
Pre žiakov by som videl ešte Kamenický hrad na zajtra..., ale to by som asi nešiel.
Tiež som pozrel predpoveď. Voľbu asi necháme na ráno podľa INCA-y.
Pre žiakov by som videl ešte Kamenický hrad na zajtra..., ale to by som asi nešiel.
- Chefo
- Dátum registrácie: Ut Feb 23, 2010 3:50 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Oki chlapci. Kedze je to na hrane rozhodnutia a nemal by som spoja (dostal by som sa uz asi len okolo jednej do hranovnice), svoju ucast rusim.
kam moje oko dovidi, je vsade v okoli kezmaru roztrhana oblacnost, vieto sviezi a cisty juh, rad by som sa pridal ale ak sa predsa ide na dubinu, len ci mi vezmete postroj na mieri
atlasar <= vranar
Mili ziaci, po telefonickej konzultacii s Lacom Gecim odkladame rozhodnutie na 8.30. Na Haj sa da ist urcite, vietor slaby ale nebezpecenstvo vcerajsieho vyvoja - mrholenie, inak len zletak. Kapusany - prilis silny vietor, Dubina -prilis juhozapadne a dopoludnia asi velmi silne. Ta inak vyzera najpravdepodobnejsie, budeme konzultovat s Edmondom. Tam staci startovat aj o 15.00 a da sa polietat. Kamenicky hrad - tiez pripada do uvahy, len to bude fukat na nos, nie na svah.
Osobna poznamka - za situacie, ked je to take nejasne a neviem sa rozhodnut, zvycajne volim iny program ako lietanie
Osobna poznamka - za situacie, ked je to take nejasne a neviem sa rozhodnut, zvycajne volim iny program ako lietanie
Mili ziaci,
zatial to na vikend vyzera letovo. Ma byt juzna situacia, takze do uvahy pripada Haj, Bukovec, Kapusiansky hrad aj Dubina. Pri slabom vetre by som dal prednost dlhsiemu zletaku z Bukovca pred dvomi zletmi z Haja. Pockame na vyvoj pocasia.
zatial to na vikend vyzera letovo. Ma byt juzna situacia, takze do uvahy pripada Haj, Bukovec, Kapusiansky hrad aj Dubina. Pri slabom vetre by som dal prednost dlhsiemu zletaku z Bukovca pred dvomi zletmi z Haja. Pockame na vyvoj pocasia.
Ja môžem len v nedeľu, v sobotu pracujem.