Aj na testoch, prišiel mladý chlapac a v servitke mal ušnu tyčinku, z domu, lebo dlhej tyčinke s chipom nedôveruje
Kniha navstev
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Kniha navstev
Laco, to je niečo iné. Preda v hlave nemôžeš mať našťaté ale nasra... Naozaj, to je niečo úúúplne iné.
Aj na testoch, prišiel mladý chlapac a v servitke mal ušnu tyčinku, z domu, lebo dlhej tyčinke s chipom nedôveruje
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Byt dneska vedec by mi celkom imponovalo keby si niekto vymyslel, ze som vyvinul taky cip co sa zanesie tyčinkou do nosa
.
Aj ked na sliznici je to nafigu a skoncil by za par dni vychrchlany dakde vo vrecovke alebo v trave.. xi xi..
Ale inac , chlapci predstavte si taky cip zo zabudovany gps+ vario.. To by bola vec. NEtreba tahat pristroje.. starat sa o baterky. Mozeme ist o dalsich par minut neskor na kopec. Predstate si te super pocit ked tu termiku citite este lepsie aby ste nemuseli cumet na display. Odbijanie otocakou.. Jaka supa.. cinkne ti v hlave a ides dalej.
Jaro - uz by nam nikto nepindal "Ja nechcem treckovat cez airtribune" ... roooovno by sme to pripojili a hotovo.
Hmmmm jooo.. snad este budeme lietat ked sa toto vsetko bude dat.. Tak vedci snazte sa snazte..
A posledna vec. Cip od Billa ????
ked si spomeniem na windowsy, kolkoooo dni by asik fungoval ! ty blazni co si to myslia nemali v zivote win? zeby nejaky linuxaci 
Aj ked na sliznici je to nafigu a skoncil by za par dni vychrchlany dakde vo vrecovke alebo v trave.. xi xi..
Ale inac , chlapci predstavte si taky cip zo zabudovany gps+ vario.. To by bola vec. NEtreba tahat pristroje.. starat sa o baterky. Mozeme ist o dalsich par minut neskor na kopec. Predstate si te super pocit ked tu termiku citite este lepsie aby ste nemuseli cumet na display. Odbijanie otocakou.. Jaka supa.. cinkne ti v hlave a ides dalej.
Jaro - uz by nam nikto nepindal "Ja nechcem treckovat cez airtribune" ... roooovno by sme to pripojili a hotovo.
Hmmmm jooo.. snad este budeme lietat ked sa toto vsetko bude dat.. Tak vedci snazte sa snazte..
A posledna vec. Cip od Billa ????
-
miro
- Dátum registrácie: Ne Apr 06, 2008 7:28 pm
- Kontaktovať užívateľa:
CERTIFIKÁT
Vľavo dole sú znázornené akože tri bunky korony, každá má šesť tykadiel. Tri bunky po šesť tykadiel. 3x6. 666. (...) Vidíte, netrvalo to ani dlho, asi pol roka, a moje varovania o biblickom znamení šelmy sa naplnili!!!" píše presvedčený Kotleba.
Vľavo dole sú znázornené akože tri bunky korony, každá má šesť tykadiel. Tri bunky po šesť tykadiel. 3x6. 666. (...) Vidíte, netrvalo to ani dlho, asi pol roka, a moje varovania o biblickom znamení šelmy sa naplnili!!!" píše presvedčený Kotleba.
-
miro
- Dátum registrácie: Ne Apr 06, 2008 7:28 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Na PNT sme si ešte neuvedomovali, že aj Robo je v tom namočený. Pozrite si tričká.
- Robo Murin
- Dátum registrácie: So Jan 26, 2008 2:00 pm
Zatiaľ prvý symbol ktorým si u mňa Kotleba naozaj šplhol bol 1984. Keby si uvedomil že ten istý autor napísal aj Farmu zvierat, neviem či by radšejj neostal pri svojom zaužívanom 666.
Pôjdeme cez víkend von? Hoci aj poskákať na malý kopec.
Presne nad tým som uvažoval. Veľmi rád a kamkoľvek von 
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa:
Chlapci otazka, budem vikend v okrese kde sa testuje v druhom kole, tak pojdem este raz. Otazka:nebudu sa dva cipy bit medzi sebou?
Marián, dva čipy môžu byť medzi sebou a nebudú sa biťsidewinder napísal: ↑Št Nov 05, 2020 7:55 pmChlapci otazka, budem vikend v okrese kde sa testuje v druhom kole, tak pojdem este raz. Otazka:nebudu sa dva cipy byt medzi sebou?
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa:
Si zly! 
V sobotu musím s drahou na motorku, takže v nedeľu
- Robo Murin
- Dátum registrácie: So Jan 26, 2008 2:00 pm
už nebudeš začipovaný ale zacloudovaný...
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Zaleži na tom či ti dajú dvoch chlapcov alebo dve dievčatá.sidewinder napísal: ↑Št Nov 05, 2020 7:55 pmChlapci otazka, budem vikend v okrese kde sa testuje v druhom kole, tak pojdem este raz. Otazka:nebudu sa dva cipy bit medzi sebou?