Kniha navstev
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Kniha navstev
vecer este kuknem a rozhodnem sa o zajtrajsku.
Je to také divnô, v nedeľu by som porozmýšľal aj nad Tokajom
- jaro
- Kontaktovať užívateľa:
Myslím že zajtra Haj skôr ako v nedeľu lebo bude JZ. Tokaj by mohol byť ale čo, budeme lietať na mieste?
Idem sa nachystať a ráno uvidím. Možno turistika na Choč alebo ...
Idem sa nachystať a ráno uvidím. Možno turistika na Choč alebo ...
- jaro
- Kontaktovať užívateľa:
A čo tak Donovaly?
Prave som sa definitivne rozhodol, ze uz idem spat a teda lietanie prekladam na nedelu...
- jaro
- Kontaktovať užívateľa:
Prešov ma zatiaľ slabý vietor a Kapušanak je dosť malý na také svahovačky. Zajtra to vidím na Háj. Idem ryľovať a sťahovať ríbezľové víno.
Na nedelu sa hlasim na lietanie. Pozor na zmenu casu. 
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
-
peterpavlik
- Dátum registrácie: So Okt 15, 2016 7:39 am
Koniec sezóny je pre mňa doslova zakliaty.
September, október mi do toho vždy niečo prišlo a teraz
už druhý týždeň sa trápim s krčnohrudnou chrbticou a veľmi dobre jej do toho sekunduje ľavý ramenný kĺb. Vravel som si, že nádej zomiera posledná a veril som, že sa to umúdri a že to ešte dám. Ale nedám to
Bohužiaľ uzatváram sezónu bez jesenného lietania. Chalani prajem Vám nech zajtra polietate čo sa len dá a aj to, čo sa nedá. Držím Vám palce.
už druhý týždeň sa trápim s krčnohrudnou chrbticou a veľmi dobre jej do toho sekunduje ľavý ramenný kĺb. Vravel som si, že nádej zomiera posledná a veril som, že sa to umúdri a že to ešte dám. Ale nedám to
- jaro
- Kontaktovať užívateľa:
Peter to chce pevny stisk postrojom a dobre zasojkovanie v ležmej polohe. To by sa ti uľavilo potompeterpavlik napísal: ↑So Okt 26, 2019 6:15 pmKoniec sezóny je pre mňa doslova zakliaty.![]()
už druhý týždeň sa trápim s krčnohrudnou chrbticou a veľmi dobre jej do toho sekunduje ľavý ramenný kĺb. Vravel som si, že nádej zomiera posledná a veril som, že sa to umúdri a že to ešte dám. Ale nedám toBohužiaľ uzatváram sezónu bez jesenného lietania. Chalani prajem Vám nech zajtra polietate čo sa len dá a aj to, čo sa nedá. Držím Vám palce.
Zajtra Haj, ja by som radšej skôr, 12 na kopci, ma to fukať a škoda čakať na JZ zmenu.
Idem testovať opravený meniskus a Tenaxa.
Dnes PG startovali na Rebre okolo 13.30 až 14.00 a Háj so spätným preskokom na Zádiel otáčali pred 16.00. Nemyslím, že tam treba byť príliš skoro, lebo sa nemusíme uchytiť. A na samotnom Háji nehlásia razantnú zmenu smeru vetra. Viac ma trápi predpoveď teplotného gradientu, ktorý vyzerá zúfalo.
Ale ak pôjdeme, asi by sme mali byť schopní odletieť medzi 13.00-14.00 SEČ, teda 14.00-15.00 LSEČ. To by zodpovedalo stretávke pri garáži medzi 10.00 až 10.30
Ale ak pôjdeme, asi by sme mali byť schopní odletieť medzi 13.00-14.00 SEČ, teda 14.00-15.00 LSEČ. To by zodpovedalo stretávke pri garáži medzi 10.00 až 10.30
Z predpovede mi fakt vychádza, že stretnutie pri garáži by malo byť 9.30. A o tej 12.00 byť pripravený na štart. A možno sa bude dať polietať 
- jaro
- Kontaktovať užívateľa:
Ja idem, mám nikoho brať alebo ma zoberiete vy?