Autom, potom je tam na prekonanie asi 25 výškových na vzdialenosti 250 m
Kniha navstev
Re: Kniha navstev
Ten let som zadal cez mobil a v rýchlosti som nevedel zmeniť klzák. Inak, neviem, prečo nás hodilo do Maďarska, štart aj pristátie bolo na Slovensku. Len pri prelete cesty sa dostávame do Maďarska. Tá aj funguje ako odtrhová hrana pre termiku. Len včera to už bolo úplne zadekované.
Pekne. Pozrel som aj xcontest... ten combat co si s nim letel, to je nejaky najnovsi model?
Ale nie to je zaujimave, ... dobra je informacia, ze ste startovali "niekde" v madarsku...
(dufam ze sa v tom zbytocne velmi nerypem, kedze vsetky info mam z verejne dostupnych zdrojov...)![]()
Najbližšie by sme tam mali urobiť malú brigádu, urobiť nábeh na rampu a vyčistiť priestor na rozkladanie.
Jaro ja do mojho matrixu obujem len lahku obuv napr čínanky a pod. Inu obuv z hrubou podrazkou nehrozí. Nohe omínajú a ako vravíš aj problem zapnúť.
Wills Wing T2C 144
A ešte raz pre Gašpiho (ale aj ja by som si to rád vyskúšal)
https://www.youtube.com/watch?v=npBn50XRphA
https://www.youtube.com/watch?v=npBn50XRphA
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
chlapci prosim vas poregistrujte sa mi aj na https://airtribune.com/msr2018/info
nech vidia, ze nie sme mrtvi.
Toto je posledne MSR co vesam na airtribune.
nech vidia, ze nie sme mrtvi.
Toto je posledne MSR co vesam na airtribune.
Marian mám tomu rozumieť tak, že budúci rok už upgraduješ na ME ... potom na MS?
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa:
edo vid ss
info: dneska klub bude ci ee?
info: dneska klub bude ci ee?
-
miro
- Dátum registrácie: Ne Apr 06, 2008 7:28 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Edmond položil zaklady tradícii, že každý aktívny rogalista pri odchode do dôchodku dostane nové rogalo, no a tak mi dnes na 13.04.2018 potvrdili termín expedície môjho novučičkého MOYES RX Pro 3,5. Mám teda ešte pár dní na nastavenie Hook-In-Weight podľa manuálu.
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Jak choďteeeeéééé ............... 
Sameeeeeeee výhovorky. 
No od zajtra mam 12 dni volno tak nieco uz vymyslim ak.... Weather forecast will grow 
Wills Wing T2C 144
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa:
Otazka vychodniari:
Nejaky napad ako sa vyhnut v utorok praci ? Podotazka: Po dvoch dnoch dazda sa bude daco dat s lietanim, ci smola ?
Otazka pre stred az BA:
nahodou nejaky stranik na utorok nechystate?
Nejaky napad ako sa vyhnut v utorok praci ? Podotazka: Po dvoch dnoch dazda sa bude daco dat s lietanim, ci smola ?
Otazka pre stred az BA:
nahodou nejaky stranik na utorok nechystate?