Kniha navstev
- Ivan Plucko - NAY
- Dátum registrácie: Ut Okt 23, 2007 8:17 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Kniha navstev
A nase rogalisticke rekordy mame kde popisane?
No, vo svetle toho, čo lietajú padáčkári, by som ich veľmi nevyťahoval
Dnesny klub bude u mna.
V Barci, samozrejme.
V Barci, samozrejme.
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
budu aj male deti?
- Ivan Plucko - NAY
- Kontaktovať užívateľa:
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Súhlasím v INay, tak ako má Paľo v Kokave kroniku potrebovali by sme aj my niečo viac ako rogalistické forum. Ešte by som sa prihováral za výkon roka prípadne nejake rozdelenie podľa miesta alebo krajov, regionu, niečo podobé.
Áno, prídem ako minule s celou rodinou. A zase mám nočnú, tak budeme len chvíľu.
Dobre Edo. Nemam doma manzelku,... teda ty po chvili zoberies deti a pojdes na nocnu...

- Ivan Plucko - NAY
- Kontaktovať užívateľa:
Sa mi zda ze niekde to uz Gaspi daval, tieto rekordy...
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
-
pegas
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Áno, a dokonca som musel veľmi hľadať aby som to našiel. Je to v sekcii Ostatné - Súťaže a organizované akcie - Rekordy v závesnom lietaníIvan Plucko - NAY napísal: ↑Št Jún 15, 2017 5:01 pmSa mi zda ze niekde to uz Gaspi daval, tieto rekordy...
- jaro
- Kontaktovať užívateľa:
V nedeľu tá brigáda na Krivoštianke? Kto je organizátor, Juro?
Jaro, keď inak nedáš, tak organizujem brigádu na Krivoštianke. Zajtra to na východe vyzerá pre silný vietor neletovo a keďže je to kopec s najväčším preletovým potenciálom, zaslúži si trochu investícií. Potrebujeme potiahnuť prístupovú cestu pre auto čo najvyššie, aby sme zmenšili prevýšenie na nosenie a podľa možnosti sa vyhli tomu strmáku v lese a presekať chodníček ku štartu. To je tzv. minimálny program. Všetko ostatné, ako vyčistenie kríkov pod štartom, vyčistenie miesta na rozkladanie a priebežné čistenie cesty budú len bonusom k tomuto programu.
Predpokladám zraz v Jasenove okolo 14.00 a prácu do zotmenia, alebo do vyčerpania účastníkov zájazdu, podľa toho, čo nastane skôr
Momentálne, 16.40 LSEČ mám sľúbeného seba, Roba Murina, Miša Stuľaka, Laco Geci má vedieť okolo 18.00, na 50% Braňo Buľko. Oslovil som Fera, Stana, Peťa, Paľa, čakám na ich odpovede. Dobré by bolo, keby nás bolo aspoň 5 a mali čakan, motyku, lopatu, kosu, hrable, pílu...
Predpokladám zraz v Jasenove okolo 14.00 a prácu do zotmenia, alebo do vyčerpania účastníkov zájazdu, podľa toho, čo nastane skôr
Momentálne, 16.40 LSEČ mám sľúbeného seba, Roba Murina, Miša Stuľaka, Laco Geci má vedieť okolo 18.00, na 50% Braňo Buľko. Oslovil som Fera, Stana, Peťa, Paľa, čakám na ich odpovede. Dobré by bolo, keby nás bolo aspoň 5 a mali čakan, motyku, lopatu, kosu, hrable, pílu...
- jaro
- Kontaktovať užívateľa:
Ja idem aj s čakanom. To budeme dvaja? 
Zober aj motyku a lopatu. Okrem Teba príde Stano, Mišo, Peťo, Robo a ja.