Aspoň niekto niečoMichal napísal: ↑Ut Jún 29, 2021 10:41 pmDnes tazka, ale paradna podvecerna leietanica na Dobsinej: https://www.xcontest.org/world/cs/prele ... 2021/14:54
Kniha navstev
Re: Kniha navstev
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Zajtra bude v Nitre excelentne počasie. Robíme denný kemp. Hláste sa.
-
miro
- Dátum registrácie: Ne Apr 06, 2008 7:28 pm
- Kontaktovať užívateľa:
A vleká inštruktor, inšpektor MZK
Na stredu a štvrtok sa črtá Kráľova hoľa. Začnem si zháňať šoféra...
Rukavica je hodená...
A zajtra by mohol byť Kameničák, ak nebude pršať..
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Dnes v Nitre skvelo. Kus nas kazili stratusy ale po 16tej neslo pristat. Milos zvladol s nami 6 m stupaky. Picli aj dve trhacky. Ale vsjo v parjadke. Nocujeme, zajtra sa uvidí.
o 10.00 zraz pri garáži, smer Kamenický hrad
Zdravim,ja by som isiel za sofera.Len s manualom som to zatial od urazu neskusal.Mam aj komplet vybavene vlastne nosice a rebrik,otazka je kolko kridiel naraz odveziem. Som pozeral,predpoved uz skor vychadza na zajtra a stredu.
[/quote]
Zdravim,ja by som isiel za sofera.Len s manualom som to zatial od urazu neskusal.Mam aj komplet vybavene vlastne nosice a rebrik,otazka je kolko kridiel naraz odveziem. Som pozeral,predpoved uz skor vychadza na zajtra a stredu.
[/quote]
Martin, dík za ponuku, počkajme najprv na zajtrajšiu predpoveď, budeme múdrejší. Tento rok sa ale v čítaní predpovedí počasia veľmi často mýlim
[/quote]
Martin, dík za ponuku, počkajme najprv na zajtrajšiu predpoveď, budeme múdrejší. Tento rok sa ale v čítaní predpovedí počasia veľmi často mýlim
Ja môžem vo štvrtok alebo piatok vziať voľno
Zajtra uvazujem ist na kamenicak. Kto by siel aj doobeda? resp kolo obeda?