Kniha navstev
Re: Kniha navstev
Predpoveď na Magashegyi naďalej priaznivá, dostup znížený na asi 1000m, ale treba ísť preveriť dopravu lanovkou. Zatiaľ sa hlásia Marián, Laco, Braňo, Peťo, Edo a ja. Daewoo dnes prešlo cez STK, môžeme ho vyťažiť. 
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Lístok na Mars sa dá kúpiť v pokladni za cash vo forintoch, alebo kartou.
Mám navyše jednu vysielačku na zajtrajšie lietanie. Ak niekto potrebuje, nech zavolá, alebo napíše do FÓRA aby som zobral. Ráno kuknem keď budem kukať na počasie.
Zajtra o 9.15 odchádzam od garáže, nakladám Eda, tankujem, nakladám Laca a Braňa a hor sa do Sátoraljaujhely. (teda pokiaľ sa dramaticky nezmení predpoveď) Ak všetko dobre pôjde, mali by sme v Kalandparku byť okolo 10.45. Prelet nepredpokladám, dostupy do 900-100 m to veľmi nedovolia, ale olietať terén by sa malo dať.
Pekne pocasie vam dnes vyslo. Zajtra sa niekam niekto chystate svahovat na severny vietor? Nemam s kym vyrazit.
-
peterpavlik
- Dátum registrácie: So Okt 15, 2016 7:39 am
Nestáva sa to často, ale tento víkend mám, ako ty Juraj hovoríš "priepustku" na oba dni. So Stanom zajtra asi vyskúšame kopec pri Ďurďoši, ak by sa niekto chcel pridať....
No, keby som mal aj ja priepustku, tak by som dnes išiel na Hosťovce. Gradient predpovedajú o dosť lepší ako včera.
Popoludní sa to má zhoršovať
Popoludní sa to má zhoršovať
Pracujem vo firme ktorá má server v Írsku a nedá sa mi prihlásiť na deltaklub a taktiež v Taliansku sa mi nedalo prihlásiť . Má k tomu niekto prístup ako to napraviť? (ak je to možné)
Wills Wing T2C 144
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Cez víkend sa črtá pekné počasie, možno aj letové. V sobotu strážim/straším doma, v nedeľu sa budem chcieť utrhnúť.
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Asi Tokaj. Čo viete o tejto možnosti?
Že nemáme povolenky, lebo sa tam dá lietať až od 15.04.