Ty kokos, ja odpadnem. Urobme nieco take na Haji.jaro napísal:Dávam do pozornosti: http://www.bigsurskypark.com/sito_en/
Kniha navstev
Re: Kniha navstev
Dva krát, trikrát pristanem s Atlasom na pristávačke a vy zabezpečíte cisternu s vodou 
Co sme sa bavili s Vrabcom, tak je planovana na 12-13.9 podla pocasia, pripadne o tyzden neskor.
Ale rozhodne bude.
Ale rozhodne bude.
Monotrike
- Robo Murin
- Dátum registrácie: So Jan 26, 2008 2:00 pm
Pre nepriazeň počasia sme odchod odložili na zajtra - štvrtok. Piatok a sobota letové po daždi, nedeľa asi nie a pondelok-utorok zatiaľ pekne. Vrátime sa streda/štvrtok? Uvidíme.
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Piatok letovo
sobota letovo
nedela výlet
pondelok letovo
utorok letovo
streda letíme domov

sobota letovo
nedela výlet
pondelok letovo
utorok letovo
streda letíme domov
Drzim palce chuapi nech to vyjde
-
Michal
- Dátum registrácie: St Okt 24, 2007 9:07 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Chysta sa dakto cez vikend na Haj ?
Ja by som siel urcite ak sa pojde.
Všetci "motorári" budú sedieť na Šírave a liečiť si otlačený zadok od bicyklového sedadla takže nebo nad Hájom bude totálne prázdne
Chcem sa opýtať či sa zajtra nerobí generálna údržba štartovacej plochy (leštenie štartovacej rampy, montáž webkamery alebo montáž meteostanice
) , určite by som sa pridal aj s nejakým náradím ak by bolo treba.
Dajte vedieť chalani.
Chcem sa opýtať či sa zajtra nerobí generálna údržba štartovacej plochy (leštenie štartovacej rampy, montáž webkamery alebo montáž meteostanice
Dajte vedieť chalani.
-
Michal
- Dátum registrácie: St Okt 24, 2007 9:07 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Predbezne ideme s Vladom V. Kto chce moze sa samzrejme pridat , ale ja sa nemozem starat o nikoho, lebo sa neviem postarat ani sam o seba
Obavam sa prerastenych krikov po ceste. Poriadne noznice , pilka vitane. Pocasie zatial OK a pokial by vedel niekto zabezpecit aj vyvozove auto povazoval by som to za akcieschopnost rogalistov KE.
Siel by som si niekam pozlietavat kopce. Utorok-piatok na nejake dva-tri dni. Nejake navrhy a napady a pripadne zaujemcovia?
Monotrike
- jaro
- Kontaktovať užívateľa:
Pripomínam sa aj na tomto vlákne. Posielajte prihlášky do Podberezova kapu a počet ľudí a autá, potrebujem mať do 15.8. jasno a riešiť objednávku ubytovania.
- jaro
- Kontaktovať užívateľa:
Kto má nejaké nápady na so, ne? Ja by som šiel na Kralovku. Ale nemôžem lebo nás tam ochranári nepustia. Tak nám treba.