Autor tohto rebricka nebude ziadny odbornik, no urcite je to expert o ktoreho mudre "skvosty ducha" sa pobiju v kazdej relacii typu telerano, ci bulvarnom platku.
Ozaj, iba pre istotu:
EXPERT = clovek ktory vie hovno o vsetkom
ODBORNIK = clovek ktory vie vsetko aspon o tom hovne.
Normalne mam chut zobrat ho ako pasaziera do tandemu, no nie v postroji, ale za vajca by visel...a potom moze pisat o adrenaline.
hej ale v 56 roku zivota podla http://data.blog.ihned.cz/c1-59711910-j ... i-aplikaci , je pravdepodobnost umrtia pozemstan/rogalista = 5,6/1. Otazka je : ako nebyt tym 560-tym nestastnikom. Navyse nezalietat si a zomriet - uboha smrt . Takze kde ideme lietat cez vikend.
Kto uverejnil tento clanok? Alebo kto poskytne kontakt na danu osobu? DAKUJEM
Prototyp je na svete, chce to dobré konektory, plošák, a kabliky. Nie je potrebný zosilovač v mieste mikrofonu. Ja to mám v prilbe, pevný prívod zabezpečený proti vytrhnutiu, dobré konektory, mikrofon na husacom krku pred tvár. Ešte riešim vhodnejšie prevedenie PTT.
Prívod GND+MIC+EAR, výstup GND+MIC a GND+EAR. prívod PTT sa rieši konektorom v mieste pripojenie prilby ku kabelaži od rádia.
Kto ma záujem Chefo vyrobí, odhad je do 15 E. Dodávka je plošák cca 1,5x2 cm s konektormi. Doporučíme vhodný kabel a pripajacie konektory.
Jaro alebo Mišo G, alebo posledne to vyrábal pre mňa Chefo. AJ včera som si to overil funguje to. mam ešte info o variante bez zosiku el nemal som čas na skúšanie.
Chlapi ani neviete ako dobre, že ste dnes neboli na Sľubici .... My sme tam stáli ako počas horúceho leta v bazéne na Tritone
4x vývoz dokopy cca 50 pilotov .... hrôza ... ešte že Paľo Trcka pri prvom "okne" na oblohe zreval, Lepšie to už nebude ... a hneď nás bolo na štarte o polovicu menej .... a po druhom "okne" sme ostali štyria ... no vydalo to len na 16 minút .... ale bol to vydarený deň!
Rado, veru Majo má pravdu. Je to nejaká pokročilá technológia - neviem ani čo to je. Nie je to škrupina, ani pološkrupina, ani nosníková konštrukcia. Nechápem, čo to drží celé pokope, je to nenapodobiteľné.