Držiak na prístroje
-
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Držiak na prístroje
Držiak za facku (z PET fĽaše):
http://picasaweb.google.se/heikki.pekka ... 4410127970
http://picasaweb.google.se/heikki.pekka ... 4410127970
- Karel Haman
- Dátum registrácie: St Nov 28, 2007 11:40 am
- Kontaktovať užívateľa:
Karel, cítim, že to bude mať komerčný úspech, silný. Keď tomu dáš dobrú značku (napr.: PET QUASAR VARIO long life) a cenou podlezieš digifly (tak maximálne o 5 %)...
Mimochodom, už si rozmýšĽal, kto bude tvoj dealer tohto výrobku na Slovensku, Ukrajine, Rumunsku a Bulharsku? ... (kontakt na mňa je v kontaktoch)
Mimochodom, už si rozmýšĽal, kto bude tvoj dealer tohto výrobku na Slovensku, Ukrajine, Rumunsku a Bulharsku? ... (kontakt na mňa je v kontaktoch)
- Karel Haman
- Dátum registrácie: St Nov 28, 2007 11:40 am
- Kontaktovať užívateľa:
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Držiak na prístroje
Dusan super K+
- Chefo
- Dátum registrácie: Ut Feb 23, 2010 3:50 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Pekná práca . Apropo kde si kupoval ten polystyren? Robimz toho lietadielka len preto .
Toto ma vazne zaujalo.
Tvarovo mam presne tie iste pristroje, myslim, ze je cas pokrocit od ohybania plexiskla k laminatovaniu
Tvarovo mam presne tie iste pristroje, myslim, ze je cas pokrocit od ohybania plexiskla k laminatovaniu
Laminar 13 R ...
Tiež mám také GPS-ko. Už máš vyriešené aj jeho ovládanie? A aký ťažký je ten držiak?
Laco na ovládanie je najlepšia myš alebo džojstyk! ....Laco napísal:Tiež mám také GPS-ko. Už máš vyriešené aj jeho ovládanie? A aký ťažký je ten držiak?
No mam za sebou prvy pokus a ako sa dalo cakat katastrofa.
Laminatovacia zivica my rozleptala to xpsko ...
pristup ku gpsku som sa rozhodol vyriesit tak, ze som pristroje zapustil do puzdra nie uplne ale len do polovice aby mi tlacidla ostali pristupne. teda som chcel... uvidim v dalsom pokuse ...
pristup ku gpsku som sa rozhodol vyriesit tak, ze som pristroje zapustil do puzdra nie uplne ale len do polovice aby mi tlacidla ostali pristupne. teda som chcel... uvidim v dalsom pokuse ...
Laminar 13 R ...
-
- Dátum registrácie: St Okt 24, 2007 9:07 pm
- Kontaktovať užívateľa:
- pouzil si zrejme polyesterovu miesto epoxidovej zivice. pri polyesterovej musis najskor naseparovatIvan napísal: