robo b napísal:tak to rob s druhou rukou, he-he-he
s druhou neviem
ale k veci:
problemov alebo faktorov bolo asik viac:
pristaval som sice na protisvah ale fukal taky 0,5 - 1,0 do chrbta urcit som to za roho frasa nevedel lebo vsetky stromi mali uz listy dole.. az pri dolkze som zistil kolko bije ked som citil ako to kus zanasalo doboku takze taky zadobocny slaby vietor. postavil som sa v pohode pritiahol kolko dalo ale klasicky problem som mal ze povoli na podrovnanie ale efekt sa nedstavi, doklz ziadny proste to tam so mnou jeblo. pristatim sa to asik velmi nazvat nedalo. proste s tym postrojom mam take pocity ze podrovnam na dokzl a uz mam ruky vystrete a uz neny kam odtlacit.. keby som mal este 10 cm.. tak to zvladnem. jednoducho nikto kompetentny to nevidel. tak neviem kao to vyzeralo co bolo zle ale inac vyrovnanie kridla vsetko oki. no a problem bol asik v tom ze som sa statocne strzal trapez do poslednej chvile a predpokladam ze sa stalo take nieco ze ked to udrelo a so mnou trhlo do predu tak vsetka energia skoncila v svalstve na ramennom klbe.

lebo ja som vobec neoral som ostal pekne na kolenach

no a preco to tak bolelo.. vtedy som to celkom rozchodil, ale vecer som na ramena zavesil vak a kracal na stanicu a ked som ho v rychliku zlozil prisiel som nato ze uz akosi je ruka nefunkcna..strasne pichanie ked som s nou hybal dozadu sla v pohode dopredu ani hore sa nedalo. tak som ju drzal vo vrecku- vtedy nebolelo..lenze ja som musel ten vak este odniest 3km od vlaku do dediny.. odlahcil som ako sa dalo (bedrovy pas) ale uz to bolo v haji. proste som chodil ako postrelena kura..
zaujimave je to ze zmena farby na ramene ziadna -ziaden opuch nic.. proste len to tak cudne bolelo kus pichalo

ale dnes uz je to lepsie

uz som sa aj vyspal poriadne bez bolesti

uvidim zajtra. ked ju polozim na stol (praca z pc ) este dost boli ale uvidim
mozno by to chcelo skusit to este v rybe.. alebo si to doma nacvicim s tym postrojom.. proste dlha pauza robi svoje.. moje pocity su take ze zdaleka nedokazem tolko kolko som vedel na jar..